Smarte alarmsystemer er den nyeste måten å holde familien din trygg på.

Smarte alarmsystemer – hva er det?

Mange har aldri hørt om et smart alarmsystem, men de er allerede populære i norske hjem, med tusenvis av mennesker som har forstått fordelene ved det.

Enkelt sagt består smarte alarmsystemer av en rekke sikkerhetsfunksjoner rundt om i hjemmet ditt – alt sammen koblet opp til smarttelefonen din.

Dør- og vindusalarmer, bevegelsessensorer, skjulte kameraer, og til og med futuristiske enheter som registrerer lyden av knust glass – et smart alarmsystem har alt dette.

Hvis du vil holde familien trygg må du begynne med det grunnleggende – du MÅ utstyre eiendommen med alarm.

Imidlertid er mange norske huseiere usikre på hva som er den beste måten å gjøre det på.

Det er tross alt ikke noe poeng å bruke masse penger på et system som til syvende og sist ikke fungerer, og vi har alle hørt skrekkhistorier om gamle alarmer som ikke går av eller om innbruddstyver som enkelt og greit kutter ledningene.

Løsningen er heldigvis her.

Hvordan fungerer de?

I motsetning til en tradisjonell veggmontert boks kan et smart alarmsystem beskytte hver eneste centimeter av huset ditt når du ikke er hjemme.

Dette betyr at hvis du er på jobb eller på ferie, har du 100 % kontroll over sikkerheten i hjemmet. Dette er viktigere enn du tror, ​​da responstiden er ytterst viktig ved et innbrudd.

Se for eksempel på denne situasjonen: Hvis en alarm gikk av i et hus i nabolaget ditt, hadde du løpt bort for å sjekke?

I stedet for å stole på at naboer løper til for å sjekke (ingen pleier å gjøre det), kan du varsle politiet direkte fra smarttelefonen.

Og nå som smarte hjem blir mer og mer vanlig, kan det å investere i en smartalarm også bidra til å gi deg billigere forsikring!

« … med smartteknologi kan du overvåke hjemmet ditt når som helst og hvor som helst.»

Hvordan velger jeg riktig boligalarm?

Nøkkelordet for smarte alarmsystemer er fleksibilitet. Du kan nå få et system som er helt skreddersydd for akkurat ditt hjem, og det kan monteres i henhold til dine behov.

Hvis du ønsker kameraer for å dekke et stort hjem eller flere brannalarmer for å beskytte hver enkelt etasje i huset, kan du nå fortelle nøyaktig hvordan du ønsker at systemet skal se ut.

Dette betyr at prisen kan variere, og du kan således betale kun for det du trenger.

Med et så bredt utvalg kan det være vanskelig å vite hvor du skal begynne.

Hvordan kan jeg skaffe meg et smart alarmsystem?

Du kan få et smart alarmsystem som en avansert sikkerhetspakke, med en rekke høyteknologiske enheter som er laget for å beskytte hjemmet ditt.

Hvilken leverandør burde jeg kjøpe fra?

Expert Market har mange års erfaring med å sette kunder i kontakt med tilbydere av sikkerhetssystemer.

Hvis du er bekymret for sikkerheten til eiendommen eller familien din, kan Expert Market hjelpe deg med å føle deg trygg.

Slik gjør du det:

  1. Klikk på der du bor på kartet nedenfor for å få et GRATIS prisoverslag.
  2. Når du har svart på et par enkle spørsmål, kan du motta tilbud på et sikkerhetssystem som passer for deg.