Is uw huis veilig voor inbrekers?

Wat is een slim alarmsysteem?

Voor het oog van de leek ziet het er als een kleine elektronische doos uit die op de muur van uw huis past.

Maar dit kleine apparaat is zo veel meer dan een doosje: het bevat sensoren bij alle toegangspunten tot uw huis. Zelfs het geluid van brekend glas wordt herkend.

Het alarmsysteem deelt al deze superhandige gegevens met uw smartphone. Eindelijk kunt u uw huis en bezittingen in de gaten houden, ook wanneer u mijlenver weg bent!

Wat zijn de voordelen?

Betrapt u zich er wel eens op dat u het huis doorloopt om nogmaals te controleren of u echt alle ramen en deuren hebt gesloten, gewoon om helemaal zeker van uw zaak te zijn? U wilt zich in uw eigen huis niet bang voelen, maar u zou graag een betere manier willen om uw gedachten tot rust te laten komen.

Gelukkig kan een slim alarmsysteem u totale gemoedsrust bieden. De beveiliging van wat voor u het belangrijkst is, is onbetaalbaar. En nu bent u werkelijk in staat om er iets aan te doen.

Uw huis tegen inbrekers beschermen is het belangrijkste voordeel van deze alarmsystemen. Maar wat mensen niet weten is dat deze slimme alarmsystemen ook als brandalarm werken en ook nog eens lekkages detecteren.

U zou wel gek zijn als u geen alarmsysteem overweegt dat zo’n alomvattende huisbeveiliging biedt.

Hoe kan ik mijn familie en mijn huis beschermen?

Voor totale gemoedsrust, is het best dat u uw huis 24/7 tegen inbrekers beschermt met een alarmsysteem. Deze nieuwe systemen geven u bescherming terwijl u al dan niet thuis bent, en belangrijker – terwijl u ‘s nachts slaapt.

Deze nieuwe systemen bieden totale gemoedsrust, ze zijn niet alleen een zeer effectieve manier om dieven af te schrikken, ze kunnen eveneens brand en gaslekken bespeuren.

Als u uw huis en uw dierbaren wilt beschermen tegen inbrekers, brand en waterschade, dan kan Expert Market u een oplossing op maat helpen vinden.

Volg deze stappen:

  1. Stap 1: Klik op uw locatie op de kaart
  2. Stap 2: Beantwoord enkele simple vragen
  3. Stap 3: Krijg een GRATIS offerte