Is uw huis veilig voor inbrekers?

Dacht u dat een slim alarmsysteem een luxe was die u zich niet kon permitteren?
U hebt het mis.

Wat is een slim alarmsysteem?

Voor het oog van de leek ziet het er als een kleine elektronische doos uit die op de muur van uw huis past.

Maar dit kleine apparaat is zo veel meer dan een doosje: het bevat sensoren bij alle toegangspunten tot uw huis. Zelfs het geluid van brekend glas wordt herkend.

Het alarmsysteem deelt al deze superhandige gegevens met uw smartphone. Eindelijk kunt u uw huis en bezittingen in de gaten houden, ook wanneer u mijlenver weg bent!

Wat zijn de voordelen?

Betrapt u zich er wel eens op dat u het huis doorloopt om nogmaals te controleren of u echt alle ramen en deuren hebt gesloten, gewoon om helemaal zeker van uw zaak te zijn? U wilt zich in uw eigen huis niet bang voelen, maar u zou graag een betere manier willen om uw gedachten tot rust te laten komen.

Gelukkig kan een slim alarmsysteem u totale gemoedsrust bieden. De beveiliging van wat voor u het belangrijkst is, is onbetaalbaar. En nu bent u werkelijk in staat om er iets aan te doen.

Uw huis tegen inbrekers beschermen is het belangrijkste voordeel van deze alarmsystemen. Maar wat mensen niet weten is dat deze slimme alarmsystemen ook als brandalarm werken en ook nog eens lekkages detecteren.

U zou wel gek zijn als u geen alarmsysteem overweegt dat zo’n alomvattende huisbeveiliging biedt.